Queen

Såld till annan ryttare, men kan aldrig köpas ur mitt hjärta!

Queen är en B-ponny på 127,5 cm i mankhöjd, no less no more. Hon är född år 1996 och därmed 17 i år. Hon är av könet sto och importerad från Holland vilket innebär att vi har noll koll på härstamning och ras. Av färgen Brunskimmel stickelhårig och har var i min ägo i ca 4 år som vi med blod svett och tårar har tagit oss igenom, speciellare ponny än Queen finns inte.

Hon är pigg och glad och älskar att hoppa, nästan lika mycket som hon älskar mat. Man skulle kunna säga att hon har en förkärlek till fart, dock gäller det inte i markarbetet. Hon är och har alltid varit lite surig i boxen, skulle aldrig göra illa någon men drar bak öronen och grinar lite illa. Men så fort hon lämnar stallet är hon en sällskapssökande filur som gärna letar efter godis i dina fickor.

Vi tävlade LC – LB med varandra och startade enstaka LA tillsammans. Ja, tävlade. Jag har vuxit ur och blivit för gammal för att tävla henne, och hon är även sold nu men jag kan åka och hälsa på henne när jag vill och även om mitt bloggande här inte kommer gälla henne förtjänar hon ändå en plats här.

Min fulsöta ponnyplutt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback