Träning i ridhuset

Idag bestämde vi oss för att åka till ridhuset med Bella, det blir så mycket lättare ridmässigt. Och det kändes riktigt bra att ha med mamma också som kunde hjälpa mig och säga vad jag skulle göra, på den senaste tiden har vi inte riktigt hunnit tajma så hon har kunnat vara med på mina ridpass. Det är klart att jag (som så många andra) lätt blir arg och irriterad på min mamma när hon ska träna mig och säga vad jag ska göra men det är när man varit utan hennes hjälp under ett längre tag som man verkligen börjar uppskatta hennes hjälp och märker skillnad.
 
Bella var jättefin! Supernöjd med passet verkligen. Vi skrittade fram som vanligt innan vi började trava lite granna i många volter och bågar. Sedan gick vi över till öppna på långsidorna och la in en volt vid mittpunkterna. Tog lite galopp i lätt sits, satte mig sedan ner och gjorde likadant i galopp som i trav. Provade på lite galoppombyten i slutet också. Inte bara snett igenom som man snöat in på utan vände rakt upp på kortsidorna och gjorde så många galoppombyten där som möjligt. Gick in på bågar också och volt tillbaka, varierande storlekar på volterna. Under hela ridpasset låg det även framme en bom som vi tog oss över i vilken gångart som helst när det passade.
När jag travade av var hon helt fantastisk och satte verkligen benen under sig och låg lågt med huvudet så man fick en jämn linje från huvudet över ryggen till rumpan. Underbara Cinderella!
 
Drog det lite kortfattat då vi ska på middag hos grannen nu, mamma tog lite bilder men alla blev suddiga så får se om jag lyckas skrapa fram någon bra. Bjuder på en iallafall!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback